söndag 7 augusti 2011

Äntligen

Jodå, vi lever. Vi har bara tagit semester från bloggandet också. Jobba började vi med första augusti, och nu är det hög tid att titta igenom sommarens bilder.

Lilla S., som hoppfullt frågat "är det dagisdag idag" var och varannan dag, fick sin önskan uppfylld förra veckan. Han klarade sig till halva torsdagen innan han däckade i någon smitta, så vi var hemma på fredagen också.

Det har varit oförskämt bra väder, och skönt att bo i ett svalt stenhus. Bönderna skördade flitigt i veckan. Lilla S. och jag såg minst fyra olika skördetröskor, och en traktor med balpress. Vi tror att de hann färdigt med fälten som var mogna, och tur var det. Idag söndag har det nämligen ösregnat. Äntligen.

Det var synd för gubbarna från Viksta trakormuseum, som forslat tre traktorer till Disa-gården i gamla Uppsala. Vi var där, och ett par andra, men annars var det öde.


Det har blivit en del auktioner och loppisar i sommar. Den senaste idag vid Husbyborg, dock utan fynd. I lördags var vi på barn-bakluckeloppisen i Fyris park, och köpte ett par byxor (10 kr), ett pussel med olika figurer att kombinera (20 kr) och ett Bilar-pussel i 25 delar med Blixten McQueen (15 kr).

Vi får återkomma om sommarens andra fynd och utflykter.

/A

1 kommentar: