måndag 21 mars 2011

Helgmålning och solglasögon

I helgen har vi pysslat lite i köket. Jag har målat golvlisterna två gånger så att de är klara innan vi lägger på nya golvet, och även tagit hand om några andra gula detaljer som inte ska tapetseras. G har testat den vita plasten vi ska täcka över de gula kakelplattorna med. Det blev rätt bra, även om det är mycket att skära till.

Det var fantastiskt soligt och skönt i söndags. Vi skaffade lilla S. ett par solglasögon på ICA Maxi, och låg och gonade oss på köksgolvet som vi rullat ut i salen inför tillklippningen. Där fick vi också alla blommor vinterstädade.

Lilla K - liten och liten är hon väl inte längre, fem månader gammal - har med vårsolen börjat utforska utomhus. Det är fortfarande lite läskigt, och hon har inte varit längre bort än husknuten, men det är bra.

Idag var det dagis-dag igen . Lilla S. tyckte inte att dagiset skulle vara stängt på söndagar, så han var nöjd. Själv tog jag 12-bussen in till stan och gick ut till Boländerna för att hämta G:s nyservade moped på Såma. Det tog en dryg halvtimme att puttra hem igen.

Så här törs nog inte brevbärare och bud lämna paket inne i stan:

Det är nog det värsta försök att få ned ett för stort paket i en för liten låda jag sett ;)

/A

1 kommentar:

  1. Hej!

    Började följa din blogg när jag och min man först blev intresserade av att köpa ett missionshus. Nu har vi hittat vårt projekt, i form av ett missionshus från 1920-talet. För att familj och intresserade ska kunna följa våra tankar och arbetet kring kapellet har vi startat en blogg. Titta gärna in på http://kapelletibjorkfors.blogspot.com/. Tack för all inspiration er blogg gett oss!

    Ellen

    SvaraRadera