söndag 12 september 2010

Fordonsmarknad på Ekebyboda

Hoppsan, vi höll på att missa den i år också - den stora fordonsmarknaden på Ekebyboda. Vi räddades av en notis i UNT, och åkte dit på lördag förmiddag.

Det var stort! Mycket fordonsdelar och annat förstås, men även en hel del vanliga loppisgrejer - och så hundratals och åter hundratals bilar - båda bakluckesäljarnas moderna, klassiker och så alla besökarnas. Ingen av bilderna jag lyckades ta gör omfattningen rättvisa.

Vi skulle in till stan och tillbaka innan G:S föräldrar kom på besök efter lunch, så vi hann inte riktigt med hela marknaden. Lilla S. fick i alla fall en Byggare Bob-traktorgrävare, och vi alla fick hamburgarlunch till stöd för Börje SK.

Lilla S. blev glad när mormor och morfar och Zeppo kom på besök igen. De skulle vidare ned på kalas i Stockholm, och lämnade hunden hos oss.

Vi tog förstås en promenad, och gick lite på åkern utanför vårt hus. På ett impediment fanns en mystisk brunn som började låta...
...och en kamerablixt ned i ett litet hål visade att det fanns någon sorts pump därnere. Hmm... åkerdränering?
Vi eldade lite i salen för att få bort ruggigheten för G:S föräldrar som skulle sova där när de kom tillbaka från festen. Lilla S. gjorde miner framför elden.

/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar