tisdag 28 september 2010

Himlen lyser blå

Fortsatt fix inför festen ikväll. G:s föräldrar kom ned redan idag på eftermiddagen - jätteroligt tyckte lilla S.

Lena var vänlig nog att droppa nyckeln till kyrkans förråd i vår brevlåda efter öppna förskolan. G:s mor undrade nog vad det var för någon som backade in på vår uppfart och vände...

Efter middagen blev det fyra vändor med bilen upp till församlingshemmet. Fem bord, 32 stolar och så lånade jag den höga stegen också. Precis lagom för att nå upp till början på taket i stora salen, utan att behöva balansera vår lilla stege ovanpå ett bord... undrar om någon säljer en hög trappstege för ett vettigt pris här i trakten?

Ovan är borden på plats. 44 gäster är anmälda, men det hade nog gått att klämma in 20 till, om vi bara haft fler bord.

Efter lite belysningsriggning ser det ut så här. Kameran överexponerar det blåa en aning, men taket lyser helt klart i blått. Som motvikt kommer vi ha fler än 20 kronljus på borden, plus ljuskronans sex jätteljus. Vi funderar också på om vi kan lysa upp altartavlan på något snyggt sätt.

Imorgon har jag tagit ledigt, och det kommer bli en hel del kompletteringsshopping, plus en hel del städning hemma förstås. Nu ska jag ta och betala för cateringen, 6735 kronor. Igår kväll gjorde vi för övrigt av med 4570 kronor på Systembolaget i Gränby, men då ingick champagne till efter disputationen på torsdagen också.

/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar