söndag 28 mars 2010

Lång helg

Lönehelg kombinerat med Mediamarktinvigning - jag tror aldrig vi sett så mycket bilar ute i Boländerna som i lördags. Vi skulle lyckligtvis till de ställen det inte var kö till - vi hängde på låset till IKEA och köpte en pall till lilla S, och plasttrasmattor och en radio till köket på Rusta.

Vi hade tänkt oss två badrumsskåp på IKEA att hänga på väggen som speceriskåp, men de visade sig vara för små. Därför hoppade vi också över Uppsala färg och projektet att tapetsera eller måla över den väggen. I dagsläget är den ful-gul. Dessutom besökte vi en vykortsmässa i Vaksalaskolan och kom hem med sju vykort - tre med Tiby Börje-motivet! Mer om det följer.

Hemkomna hann vi med att kapa lite sibirisk ärtbuske vid husgaveln medan lilla S. gungade i den framtinade gungan.
Idag söndag har jag varit däckad i någon sorts kombinerat förkylning/magont, men vi fick handlat i alla fall. I köket slängde vi ut de två överhyllor som staplade på varandra tjänat som speceriskåp vid gul-väggen, och ställde in ett litet trädgårdsbord vid väggen istället. Som vi misstänkte blev det förvånansvärt bra, och vi har nu matplats för 2,5 personer i köket. Perfekt om man vill gona sig i värmen från vedspisen.

Bilder på helgens eskapader kommer senare - nu ska vi först försöka överleva tidsomställningen.

/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar