fredag 19 mars 2010

Våren är här på riktigt!

Det har inte blivit särskilt många inlägg i veckan, mest beroende på att jag varit tvungen att jobba sent med datorn och vi båda varit rätt trötta på kvällarna.

Lilla S. har varit fortsatt hemma med ögoninfektionen, även om vi tyckte han var tillräckligt bra i onsdags och gjorde ett försök på dagis. För säkerhets skull stannade jag dock och jobbade hemifrån, och framåt 10 ringde de och sade att han inte var pigg alls och att ögonen rann.

Givetvis var han pigg som en mört så fort jag kom dit och sprang omkring som ett jehu. Men hem fick han åka, och vi åkte lite pulka innan lunch och hälsade på djuren. Först två hundar och två katter hos polis-Stefan, och sedan en katt utanför första Tiby-gården.


Idag fredag var dock lilla S. hela dagen på dagis utan problem. Äntligen!

Det var strålande solsken i onsdags, och plusgrader de flesta dagarna i veckan. Igår och idag var det runt 5 grader, och imorgon ska det bli sol och uppemot 7. Våren är onekligen här på riktigt!

Börjefrid har skakat av sig snön från taket, och det smälter på rätt bra här och var i solvärmda, skyddade lägen. Katterna gillar det förstås och är ute flera gånger varje dag. Det är grannkatterna också - igår kväll var det kattslagsmål mellan två av dem på vår uppfart. Om jag såg rätt var det katten ovan som var en av kombattanterna, den andra såg jag aldrig.

Imorgon ska jag ner till Stockholm igen, på seminarie hela dagen och fest på kvällen. Rätt kul att lägga lite tid på den del av mitt jobb jag knappt hunnit med alls sen jag bytte arbetsuppgifter vid nyåret. Jag har nog saknat det mer än jag trodde.

/A

2 kommentarer:

  1. Hej Anders! Fikade med Christin igår när jag var i Stockholm med jobbet och fick denna adress till er förträffliga blogg! Så trevlig den är och lite skoj o se vad du/ni har för er =) Min blogg är precis under omrenovering men finns just nu på www.emmastankar.wordpress.com Sköt om dig och familjen! =) //Emma

    SvaraRadera
  2. Vad roligt, och bild på morsan och allt :)

    /A

    SvaraRadera