torsdag 16 juni 2011

Tvåårsjubileum och treårsdag

Igår onsdag firade vi två år som husägare - och jag två år som körkortsinnehavare därtill.

Idag var det så dags för lilla S. tredje födelsedag - och den tredje i huset dessutom.

G. hade hittat en annons på Blocket om duplo till salu i Knivsta, med bland annat en traktor med skopa och släp som lilla S. länge velat ha. Det visade sig dessutom vara en faslig mängd klossar också - allt för ett rätt saftigt underpris. Farmor fick köpa det i tisdags kväll.

Med var också två dinosaurier - kul för en liten pojke som tycker att Dinosaurietåget på SVTB är roligt. En Byggare Bob-duplogubbe var också med.

Efter dagis väntade ett till paket, gömt i uthuset. Spatt ledde lilla S. rätt, och vi byggde ihop det till en stadig kärra.
Efter en premiärtur var det mat, och så ringde morfar och gratulerade.

Födelsedagsglasstårta med tre ljus.

Inte nog med att kattungarna öppnat ögonen, åtminstone en av dem började spinna samma kväll också. Det var varit svårt att få några bra bilder på dem i lådan. Här är den lilla sköldpaddsfärgade, fotad i tisdags. G. döpte den till Ipad (apropå Kapell-Eddies "Icat" och det faktum att hon är en "padda"). Den rödvita döpte sig själv till Ville på något sätt (vessla-iller?), så nu är det bara den vitsvarta kvar.

Jag testade just att spinna lite för dem - en av mina dolda talanger - och fick genast alla tre kattungars uppmärksamhet. Skoj. Vi får se till att ta några bättre bilder, i dagsljus och utanför byrån.

/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar