söndag 21 november 2010

Vab, vam och vap

Nej, om vi trodde att vi skulle klara oss från det lilla S. drog med sig hem från dagis så hade vi fel. Vi åkte dit båda två - lyckligtvis med lagom förskjutning, så att vi båda inte var sjuka samtidigt. Lilla S. själv, ja han blev av med det kräkiga redan på onsdagskvällen. Det visade sig inte vara värre än en tolvtimmarsjuka även för oss, och till helgen var vi alla okej igen.

Det mest spännande vi gjorde på lördagen var att åka till Nelins nya butik och kompletteringshandla lite (okej, det blev lunch på Sibylla också), och ta en pulkapromenad på eftermiddagen och åka lite utför i en skogsbacke. Idag söndag var det töväder, och den extra snö som kom på fredagen (eller var det lördagen?) började smälta. Inget bra när vi skulle åka pulka igen, och lilla S. skrapade lillfingret i en sten som stack fram ur snön.

Fåglarna är glada över att vi börjat mata dem. Här är det senaste nyförvärvet - vi kunde inte motstå den:

Lilla S. har tillbringat timmar med att "diska", dvs spola vatten och hälla från olika behållare till andra.
Balansera kunde han också:
Snart måndag, och förhoppningsvis en lite bättre vecka än den som gått. Lilla kattungen K. leker ute i hallen med mamma Spinn som håller ett vakande öga, men för mig är det hög tid att sova.

/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar