onsdag 13 oktober 2010

Missionshusägarmöte och fräcka katter

Ett möte mellan två ägare av före detta bönehus blev det på Stockholms Central idag. Kapell-Eddie var i stan, och jag föreslog att vi äntligen skulle hälsa på varandra IRL (en förkortning och uttryck som för övrigt känns väldigt 00-tal numera). Vi hann tyvärr inte prata så länge innan jag var tvungen att springa till mitt tåg. Men det var trevligt i alla fall.

Spatt-katt ligger just nu och gosar i vår säng, och Spinn ligger i sin låda under sängen i gästrummet och vaktar sin unge. Det blev tassen över idag igen när G. kikade ner tidigare ikväll. Spinn har lite att brås på, hennes mamma lät som en slagborr i betongvägg när vi köpte och hämtade Spinn.

Det har rivits omkring med kattmatspåsen på nedervåningen på nätterna. Idag fick vi det bekräftat vem den skyldige var, när grannkatten och Spinns trolige friare kom upp ur källaren mitt på blanka kvällen, och satte sig och smaskade. Han sprang knappt iväg när han såg oss i tv-rummet. Hmm!
Nu är det bäst jag slutar skriva innan Spatt gosar sönder datorn.

/A

1 kommentar:

  1. Det blir till att flytta påsen till högsta hyllan = ) vilken fräckis men söt, man måste vara snäll mot sina katters friare.

    SvaraRadera