måndag 5 april 2010

Brrr... inneväder

Idag gick saker och ting inte riktigt som vi tänkt oss. Vi ville montera barnstolen vi köpte igår på den nya mopeden och ta oss en provtur med lilla S, men av det blev det intet. Först var det snöblandat regn när vi kom hem från ICA Maxi på förmiddagen, och dessutom hittade vi inte hjälmen jag städade undan från trappräckespelaren i julas. Jag kan inte begripa var den tog vägen!

Lilla S. (och jag) sov till 0830 idag, och han ville förstås inte somna sen efter lunch. Istället fick han vara vaken till efter 19, och förhoppningsvis har vi vänt lite på hans förskjutna dygn i och med det. Dagisdag imorgon, så vi får se...

Men helt bortkastad blev dagen inte. Vi hann göra ett antal pappkrukor till vårsådden, och dessutom spana lite i trädgården. Snön fortsätter smälta på bra, med hjälp av lilla S. som dirigerar var vi ska skotta bort snö.

I måbärshäcken som avgränsar den gamla delen av tomten har det växt upp en del ovälkomna träd, som lönnen här nedan:
Tio minuter med en fogsvans tog i alla fall bort det problemen. Det känns riktigt bra att börja jobba i trädgården, och rensa upp bland allt som fått förväxa det senaste decenniet.
/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar