lördag 24 april 2010

Födelsedag lite i förväg

Vi var iväg till Knivsta idag och hälsade på min mor på hennes torp, och passade på att fira min födelsedag lite i förskott. Min mormor var också och hälsade på.

Lilla S fick smaka chokladfingrar, och är nu allt mer övertygat att allt finns i chokladvarianter. Chokladägg och chokladhare har han bevis på, medan chokladtraktorer och chokladkatter nog är lite mer teoretiska. Fyra fingrar - de har kex i mitten - fick han i sig innan vi sade stopp.

Lilla S. upptäckte också hur roligt det var att gunga i en hängmatta, eller "gungmatta" som han raskt döpte det till.

På förmiddagen hann vi med en shoppingtur i Boländerna och lunch på IKEA. Det blev en elektrisk motorsåg, och skyddshjälm med hörselskydd därtill. Jag blev dock lite sur när vi sen kom hem och upptäckte att den nödvändiga kedjeoljan inte följde med. Snålt när man betalar 1700...

Det var för övrigt tjyvtjockt med folk, och parkeringarna fulla. Det är ju lönehelg, kom vi sedan på, men är folk verkligen så beroende av färska pengar på kontot för att kunna shoppa loss? Det fina vädret gjorde nog sitt till.

På hemvägen från Knivsta stannade vi och hämtade ut paketet med snookerbollar och snookerkö. När i kom hem kollade vi på Eurosports hemsida och kunde konstatera att gamlingen Davis vunnit över regerande mästaren Higgins med 13-11. Fantastiskt!

/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar