torsdag 29 oktober 2009

Tavlor och julklappar

Fick nyhetsbrev från coolstuff häromdagen och såg att de hade jättefina planscher som skulle passa som tavlor någonstans i huset... Dock har vi inte kommit oss för med (eller hunnit) att rama in A:s gamla StarWars bilder så vi kanske borde vänta med att köpa fler saker som vi ändå inte orkar/hinner hänga upp på väggarna.

Bilderna var fina iaf och vi lär nog beställa något från coolstuff när det börjar närma sig jul, det är det perfekta stället att köpa julklappar på, och då kan man ju slänga med en plansch eller två till oss.

http://www.coolstuff.se/eBoy_City_Posters

Bilderna liknar väl egentligen inte alls de målningar som fanns i Londons tunnelbana när vi var där 2006, men jag kom att tänka på tunnelbanemålningarna igen när jag såg coolstuff nyhetsbrevet. Googlade lite och lyckades lista ut att konstnären heter Chiho Aoshima och att det verkar ganska omöjligt att köpa någon bild av henne, man får nöja sig med att kolla på nätet.

http://images.google.com/images?hl=sv&rls=com.microsoft%3Asv%3AIE-SearchBox&rlz=1I7SUNA&um=1&sa=1&q=chiho+aoshima+underground&aq=f&oq=&start=0

/G

2 kommentarer:

 1. Kollade med Mattias på jobbet som skaffat en plansch av detta slag till deras son:

  >>
  Viktor har London på väggen i sitt rum. Den är grym.

  Men inramningen kostade 1.800. Saftigt värre. Enligt tavelmakaren var affischen av låg kvalité och behövde fästas på en platta för att bli snygg i ramen, det ökade på priset med 500 kr.

  Så en cool och prisvärd affisch kan bli en dyr investering.

  SvaraRadera
 2. Aha, bra att tänka på, tack!

  /A

  SvaraRadera