onsdag 27 januari 2010

Dagisliv

Vi börjar komma in i rutinerna nu, lilla S. och vi. Att vara på dagis är rätt roligt, tycker han, och fröknarna berömmer hans glada humör. De har också lyckats få honom att sova middag utan problem - igår somnade han först av alla!

Lilla S. äter bra, är sällan ledsen, och hejdå på morgonen innebär en kram och så är det inte så mycket mer med det. Vi har hämtat honom lite tidigare nu - vid 14 igår och 15 idag, men nu är det tänkt att vi ska köra hela vägen till 16. Han har inte varit särskilt angelägen att komma hem... och G. hade fullt upp hemma eftermiddagstimmarna i måndags efter att ha hämtat honom. Han både pratar mer och roar sig mer, tycker vi oss märka, och passar på att skylla alla olater på dagisinfluenser.

Igår svängde jag förbi öppna förskolan på församlingshemmet och hälsade på Lena och barnen vi "hängt" med under hösten. Lilla S. fick sjunga (nåja, lyssna på iaf) sina favoritsånger igen och fika (och treåriga A. rida runt på min rygg igen i vilda krumsprång). Det var kul att se alla - men det lär bli svårt att hinna förbi fler gånger tyvärr.

/A

1 kommentar: